Residentie Corneel

Rustig wonen aan de Demervallei

Bij Residentie Corneel vind je de rust en de natuur op korte afstand van het gezellige centrum van Aarschot. Betekom is een thuishaven vlakbij het groen waar je toch kan genieten van de vele voordelen van het dorpscentrum. Het is een perfecte mix voor een thuis in iedere levensfase. Je kan er heerlijk ontspannen met een fietstocht langs de Demer of een lange wandeling in het Vorsdonkbos. Met verschillende scholen op wandelafstand kunnen kinderen zorgeloos genieten van hun jeugd in de veilige oase van het dorpscentrum.

 

APP C

 

Elegante architectuur in het dorpscentrum

De vijf ruime nieuwbouwappartementen hebben allen een doordachte indeling waardoor iedereen er zich meteen thuis voelt. Een hoge woonkwaliteit met veel buitenruimte wordt gecombineerd met een mooie lichtinval door de grote raampartijen waar ieder appartement van kan genieten. De elegante architectuur zorgt voor een perfecte integratie in het charmante dorpszicht.

Ieder appartement geniet van:

  • 2 of 3 slaapkamers
  • Ruime en lichte leefruimte
  • Open keuken
  • Grote buitenruimte
  • Ondergrondse staanplaats en berging

 

 

Warm hart voor onze buur(t)

NEW draagt een warm hart voor sociale initiatieven. Daarom ondersteunen we lokale goede doelen bij elk project dat we realiseren. Per verkocht appartement binnen Residentie Corneel zal een bedrag van 500 euro geschonken worden aan Centrum Molenmoes. Zo kunnen wij samen bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kwetsbare jongeren in onze maatschappij. 

Meer info: www.centrummolenmoes.be 

 

De verkoop van Residentie Corneel te Betekom is gestart! Wees er als eerste bij en vul het contactformulier hieronder in of contacteer Dupont Vastgoed - 015/15.15.15 - info@dupont-vastgoed.be.

 

logo dupont    Dupont Vastgoed
    Pastoor Mellaerstraat 60
    2220 Heist-op-den-Berg
    info@dupont-vastgoed.be
                                     015/15.15.15

De verkoop van Residentie Corneel te Betekom is gestart! Wees er als eerste bij en vul het contactformulier hieronder in of contacteer Dupont Vastgoed - 015/15.15.15 - info@dupont-vastgoed.be.

Een ruim appartement vanaf €299.750 exclusief kosten (21% BTW, registratie- en notariskosten). 

Unit Oppervlakte Slaapkamers Status    
0.1 109 3 Te Koop
0.2 91 2 In Optie
1.1 134 3 Te Koop
1.2 134 3 Te Koop
1.3 106 2 Te Koop
Download brochure
Locatie