Moos

Thuiskomen in de gezellige stadsrand van Aalst

Dicht bij de stad, maar toch in het groen, dit is Moos. Ideaal gelegen in de groene stadsrand van Aalst in een aangename residentiële wijk. In het kleinschalige appartementsgebouw kan je proeven van het beste van twee werelden. Het centrum van Aalst is vlakbij en tegelijkertijd kan je genieten van een groene oase aan rust. 

Moos heeft een variëteit aan appartementen die allen praktisch zijn ingedeeld met een open keuken en een heerlijk lichte leefruimte dankzij de kamerhoge raampartijen. De kwaliteitsvolle afwerking gecombineerd met energiezuinige technieken maakt van ieder appartement een gezellige en duurzame thuis. 

BEN

Ideale investering voor morgen

De appartementen hebben allen een doordachte indeling voor het ideale wooncomfort met grote leefterrassen en een optimale lichtinval. Zij worden gebouwd volgens het BEN-principe, wat maakt dat het een ideale investering is voor morgen. Wonen in Moos is kwalitatief wonen aan de rand van de stad. 

  • Wij bouwen bijna-energieneutraal (BEN) waardoor je kan genieten van minstens 50% korting op de onroerende voorheffing voor 5 jaar.
  • Moos is ideaal gelegen aan de stadsrand van Aalst en vlakbij het OLV-ziekenhuis.
  • Zowel functionele studio’s als leuke appartementen met één slaapkamer zijn het ideale investeringsproduct.

studio

 

De verkoop van MOOS is met succes gestart! Indien u meer informatie wenst vul het contactformulier hieronder in of contacteer Bricks Immo - 053/70.80.90 - info@bricksimmo.be

 

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP! 

Moos heeft een variëteit aan appartementen die allen praktisch zijn ingedeeld met fantastische zonneterassen. Ga hieronder op ontdekking wat het project Moos te bieden heeft. Voor bijkomende informatie vul het contactformulier hieronder in of contacteer Bricks Immo - 053/70.80.90 - info@bricksimmo.be

 

 

Unit Oppervlakte Slaapkamers Status    
0.1 109 3 Verkocht
0.2 56 Studio Verkocht
0.3 73 1 Verkocht
0.4 103 2 Verkocht
1.1 89 2 Verkocht
1.2 46 Studio Verkocht
1.3 103 2 Verkocht
2.1 161 3 Te koop
Download brochure
Locatie
Warm hart voor onze buur(t)

NEW draagt een warm hart voor sociale initiatieven. Daarom ondersteunen we lokale goede doelen bij elk project dat we realiseren. Per verkocht appartement binnen MOOS zal een bedrag van 500 euro geschonken worden aan SOS Schulden op School. Zo kunnen wij samen bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kwetsbare jongeren in onze maatschappij. 

Meer info: www.schuldenopschool.be