De Reukens

Welkom thuis

De Reukens is nieuw project gelegen in de achtertuin van Antwerpen met alle comfort van het dorpscentrum van Aartselaar. In geen tijd sta je in het midden van natuurgebied De Reukens of ontdek je per fiets de groene omgeving van de Rupelstreek. De Reukens heeft voor elk wat wils.

Veel lichtinval

Er is een divers aanbod aan comfortabele en energiezuinige appartementen. Dankzij de zuidgeoriënteerde terrassen en de naadloze overgang van de gemeenschappelijke tuin in het natuurgebied, kan je optimaal genieten van de groene omgeving. De brede raampartijen zorgen voor een lichtrijke en kwalitatieve woonbeleving, dit zowel tijdens de warme als de koudere dagen. 

Gezellige tuin

De 9 appartementen hebben een moderne look & feel en een hoge afwerkingsgraad. Ze beschikken over 2 slaapkamers, een ruime leefruimte en een open keuken met een prachtig zicht op de natuur. De ruime terrassen en gezellige tuinen geven iedere bewoner een eigen plekje om te genieten van zwoele zomeravonden.

Alle appartementen voldoen bovendien aan de BEN (Bijna-Energie-Neutraal)-normen, een mooie garantie voor een laag energieverbruik. Niet alleen voordelig voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.

Wordt De Reukens jouw nieuwe thuis?

Neem vandaag vrijblijvend contact op met ons. We maken graag tijd om te luisteren naar je wensen en om meer informatie zoals het plan en lastenboek te bezorgen. 

Filip Van Reeth - Van Reeth Vastgoed
03 887 87 78
Kapellestraat 45, 2630 AARTSELAAR

Koen De Smet - De Smet vastgoed
0477 31 24 63
Nieuwstraat 8, 2630 AARTSELAAR

De Reukens ligt op een steenworp van het dorpscentrum van Aartselaar en biedt het beste van twee werelden. Enerzijds ideaal bereikbaar voor woon-werk verkeer en anderzijds een plaats om echt tot rust te komen. Hieronder vind je een overzicht van de indeling van het gebouw.

Appartement Verdieping Oppervlakte Slaapkamer Terras - Tuin Status    
73 A.1 Gelijkvloers 85 m² 2 65 m² Te Koop
73 A2 Gelijkvloers 80 m² 2 63 m² Te Koop
75 A Gelijkvloers 110 m² 2 125 m² VERKOCHT
73 B1 Eerste verdieping 85 m² 2 11 m² Te Koop
73 B2 Eerste verdieping 86 m² 2 11 m² Te Koop
75 B1 Eerste verdieping 86 m² 2 11 m² VERKOCHT
75 B2 Eerste verdieping 88 m² 2 11 m² Te Koop
73-75 C Tweede verdieping 180 m² 3 86 m² VERKOCHT
Download brochure
Locatie
VZW Villa Max en Free Run Paddock

NEW heeft een warm hart voor sociale initiatieven. Daarom ondersteunen we lokale goede doelen bij elk project dat we realiseren. Voor De Reukens kunnen zowel vzw Villa Max als Free Run paddock op onze steun rekenen. 

Vzw Villa Max is een organisatie die gezinnen met een ernstig ziek kind een ontspannen en kosteloze vakantie aanbiedt.

Free Run Paddock staat voor begeleiding van kinderen, jongeren, personen met of zonder beperking en gezinnen die even uit balans zijn. Door ze op een natuurlijke, ongedwongen wijze te laten omgaan met onze paarden, helpen we ze innerlijke rust te vinden en terug in hun kracht te komen.

Met jouw aankoop help je dus om mensen meer te laten stralen en draag je rechtstreeks bij aan aan een unieke beleving voor kinderen en gezinnen die er echt nood aan hebben.