De Drie Eiken

Sfeervol wonen in de groene rand van antwerpen

Het project De Drie Eiken is ideaal gelegen in het groene Edegem met een perfecte bereikbaarheid naar Antwerpen, Brussel en Mechelen. Hier kan je genieten van het beste van twee werelden; een kindvriendelijke locatie met een centrale ligging. Toch is het project op een steenworp van het centrum van Edegem en de belangrijkste invalswegen gelegen. We creëren dan ook een thuis op een plek waar het hele gezin zich goed voelt.

Een fijne mix aan woontypologiën

De huizen worden allen ontworpen met de modernste technieken maar ook met een landelijke toets voor een warme sfeer. De doordachte architectuur zorgt ervoor dat iedere woning een uniek karakter heeft. In samenwerking met onze architect kan je de woning helemaal op maat van jouw wensen laten ontwerpen.

Iedere woning geniet van:

  • Minimaal 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Aparte inkomhal met toilet
  • Ruime keuken met berging
  • Lichte leefruimte
  • Grote zolder
  • Zonnige tuin
  • Mogelijkheid tot inpandige garage

Iedere woning heeft verschillende mogelijkheden die we graag met je doorspreken tijdens een eerste verkennend gesprek.

 

 

Een thuis waar kwaliteit voorop staat

NEW werkt enkel met de meest gekwalificeerde aannemers en partners. Hierdoor kan jij zorgeloos je woning creëren. We dragen kwaliteit en transparantie hoog in het vaandel en streven dan ook enkel naar aangename verrassingen.

 

   

REEDS 95% VERKOCHT

Geen woning is gelijk in project De Drie Eiken. Talloze ontwerpen werden voor jou uitbedacht zodat je een huis op maat van jouw leven kan creëren. Ga hieronder op ontdekking wat het project De Drie Eiken te bieden heeft.  

Nog één villa te koop! 

Lotnummer Type Grondoppervlakte Status Oriëntatie    
Lot 1 Halfopen 364 m2 Verkocht N
Lot 2 Gesloten 227 m2 Verkocht N
Lot 3 Halfopen 364 m2 Verkocht N
Lot 5 Halfopen 469 m2 Verkocht Z
Lot 6 Gesloten 332 m2 Verkocht Z
Lot 7 Gesloten 333m2 Verkocht Z
Lot 8 Halfopen 517 m2 Verkocht Z
Lot 9 Halfopen 511 m2 Verkocht Z
Lot 4 Open 1.129m² Te koop ZW
Download brochure
Locatie
Een warm hart voor onze buur(t)

NEW draagt een warm hart voor sociale initiatieven. Daarom ondersteunen we lokale goede doelen bij elk project dat we realiseren. Per verkochte woning zal een bedrag van €1.000,- geschonken worden aan het begeleidingscentrum De Vlinderkens. Zo kunnen we samen bijdragen aan een warm nest voor gezinnen en kinderen in moeilijkheden. 

De Vlinderkens startte in 1958 in Berchem en verhuisde in 1965 naar Edegem. Momenteel leven elf jongeren tussen twaalf en achttien jaar in het centrum die een moeilijke thuissituatie hebben. De ouders van deze jongeren kunnen omwille van een eigen moeilijke levensgeschiedenis niet of niet volledig voor hun kinderen zorgen.  Kinderen die opvolging nodig hebben maar wel nog thuis kunnen blijven wonen, worden aan huis bijgestaan door De Vlinderkens.

Meer informatie over De Vlinderkens gewenst?
www.devlinderkens.be