NIEUWBOUWPROJECTEN

We creëren als professioneel team unieke ontwikkelingen op sprekende locaties en met een kwaliteitsvolle afwerking. Ontdek hieronder of een van onze projecten jouw thuis kan worden.

TE KOOP
De Smidse
Smidsestraat, Grembergen
TE KOOP
't Zwen
Statiestraat 118, 2070 Zwijndrecht
TE KOOP
De Reukens
Langlaarsteenweg 73, 2630 Aartselaar
90% VERKOCHT
Moos
Mijlbekelaan 19, 9300 Aalst
95% VERKOCHT
De Drie Eiken
Drie Eikenstraat, 2650 Edegem

ENERGIEZUINIG

Onze projecten worden gecreëerd met het oog op de toekomst. We denken steeds een tikkeltje verder en bouwen niet voor vandaag maar voor morgen. Door onze goed doordachte isolatie- en ventilatietechnieken gecombineerd met een energievriendelijke manier van verwarmen, halen wij in al onze projecten vlot de aangegeven normen. We werken hiervoor samen met energiedeskundigen die van bij het ontwerp worden betrokken om de energiezuinigheid van onze projecten te optimaliseren.

KWALITATIEVE PARTNERS

NEW brengt een heel team samen van ervaren partners dat samen steeds weer een kwalitatief en innoverend project creëert. We werken met inspirerende architecten, gedetailleerde ingenieurs, kritische deskundigen en dynamische aannemers opdat we een unieke thuis kunnen ontwikkelen waar je geen zorgen kent.

LOCATIE

Van bij de start van het project houden we rekening met de locatie, bouwen kan je tenslotte overal. Zowel een vlotte bereikbaarheid als een groen kader integreren we in elke ontwikkeling zodat we telkens weer een comfortabele thuis creëren. We realiseren onze projecten in aantrekkelijke buurten waar iedereen zich thuis voelt van bij de aankoop

INVESTERING

Ook als investering zijn onze projecten een troef. We houden steeds rekening met een ideale bereikbaarheid en integreren de nieuwste technieken zodat de meerwaarde van het vastgoed ook in de toekomst zichtbaar blijft. Onze appartementen zijn steeds zo ontwikkeld dat ze voor verschillende fases in het leven zijn ontworpen. De ideale investering voor een zekere belegging niet alleen vandaag maar ook morgen.