Moos

Mijlbekelaan 19
9300 Aalst

Laatste unit!
Duurzaam wonen in de groene rand van Aalst

Welkom thuis in Moos

Dicht bij de stad, maar toch in het groen, dat is Moos. De appartementen zijn ideaal gelegen in de groene stadsrand van Aalst in een aangename residentiële wijk. In het kleinschalige appartementsgebouw kan je proeven van het beste van twee werelden. Het centrum van Aalst is vlakbij en tegelijk geniet je van een groene oase aan rust.

Of

Over de makelaars

Over de duurzame appartementen

Alle appartementen hebben een doordachte indeling voor het ideale wooncomfort met grote leef-terrassen en een optimale lichtinval. De appartementen worden bovendien gebouwd volgens het BEN-principe. De twee penthouses in Moos baden in licht en ruimte. Ze hebben beiden prachtige zonnige leefruimtes met grote aangrenzende terrassen voor een maximaal ruimtegevoel. Heel de dag door heb je een weids zicht en kan je ongestoord genieten van je weelderige levensstijl. Mag het allemaal wat grootser? De twee penthouses kunnen ook samengevoegd worden tot een luxueuze penthouse van maar liefst 160m2 met een enorm terras van 70m2. Samen met je persoonlijke interieurstyliste kan je de penthouse helemaal inrichten naar jouw stijl en levenspatroon. De naadloze afwerking en het gebruik van kwalitatieve materialen vervolledigen het plaatje van Moos. Kortom, een unieke thuis op een droomlocatie.

Gezellige wonen in het groen

Ontdek de omgeving van MOOS

Aalst heeft een perfecte ligging tussen Gent en Brussel met een ideale verbinding naar deze twee steden met zowel het openbaar vervoer als met de wagen. Het treinstation is op amper vijf minuten fietsen en de autosnelweg E40 is vanuit Moos snel bereikbaar zodat je vlot de rest van België kan verkennen. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op slechts 400 meter en te voet ben je op 20 minuten in het centrum van Aalst.

"Luxueus genieten op een boogscheut van Aalst

SOS Schulden op school

 

NEW draagt een warm hart voor sociale initiatieven. Daarom ondersteunen we lokale goede doelen bij elk project dat we realiseren. Per verkocht appartement binnen MOOS zal een bedrag van 500 euro geschonken worden aan SOS Schulden op School. Zo kunnen wij samen bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kwetsbare jongeren in onze maatschappij.

 

Meer info: www.schuldenopschool.be

 

Scroll naar boven
Verkrijg meer info over project Moos
Download de brochure van project Moos
Download de brochure van project Moos

Bedankt voor je interesse!

Download de brochure hieronder