Bouwgronden gezocht

Bij NEW geloven we in het bouwen van een toekomst waar duurzaamheid en gemeenschap hand in hand gaan. We zoeken daarom steeds nieuwe bouwgronden in de prachtige Zuid-regio van Antwerpen, denk aan Edegem, Kontich, Mortsel en omliggende gebieden.

Hiermee willen we bijdragen aan de groei en leefbaarheid van deze buurten door hoogwaardige, energiezuinige nieuwbouwprojecten te realiseren.

Als projectontwikkelaar leggen we de lat hoog voor onszelf en voor de gemeenschappen waarin we werken.

Als u bouwgrond in de Zuid-regio van Antwerpen bezit of kent, en u wilt bijdragen aan een duurzame, groeiende buurt, neem dan zeker contact met ons op!

Vastgoed met een sociale meerwaarde

NEW draagt een warm hart toe aan sociale initiatieven. Daarom ondersteunen we lokale organisaties bij elk project dat we realiseren. Per verkochte woning wordt een bedrag gedoneerd aan een lokaal goed doel. We dragen met zijn allen een verantwoordelijkheid en kiezen er daarom bewust voor om verschillende initiatieven te steunen die met de buurt verankerd zijn waar we ontwikkelen.

 

Heb jij een aanbeveling van een goed doel dat volgens jou de steun van NEW kan gebruiken of wil je meer informatie over onze werking? Aarzel niet ons te contacteren.

Contacteer ons
Scroll naar boven
Download de brochure van project Bouwgronden

Bedankt voor je interesse!

Download de brochure hieronder