OVER ONS

Wij creëren jouw thuis

NEW is een residentiële projectontwikkelaar bestaande uit een gemotiveerd team dat eenzelfde doel voor ogen heeft; een echte thuis creëren. We zetten ons dagelijks in om de ideale woning te creëren over verschillende generaties heen. Wij bouwen een plek waar je tot rust komt en kan genieten van het leven. We streven naar een ultieme kwaliteit en behandelen ieder project met een eigen visie. Geen enkel project is voor ons gelijk en uit iedere locatie halen we het maximale naar boven voor een perfecte woonsituatie.

NEW denkt vooruit. Dit betekent als projectontwikkelaar dat we bij elk project een paar stappen verder kijken en rekening houden met woonkwaliteit, bereikbaarheid, meerwaardecreatie in de toekomst en energiezuinig bouwen. We creëren woningen waarbij rekening is gehouden met verschillende verwachtingen over de vele fases van het leven heen.

Wij houden dan ook van een no-nonsens communicatie en we zorgen ervoor dat jij je bij NEW thuis voelt van bij de aankoop. We staan je bij gedurende het volledig aankoopproces en geen vraag is teveel want ook wij houden enkel van aangename verrassingen.

Wij zorgen voor jouw buurt

NEW draagt een warm hart toe aan sociale initiatieven. Daarom ondersteunen we lokale organisaties bij elk project dat we realiseren. Per verkochte woning wordt een bedrag gedoneerd aan een lokaal goed doel. We dragen met zijn allen een verantwoordelijkheid en kiezen er daarom bewust voor om verschillende initiatieven te steunen die met de buurt verankerd zijn waar we ontwikkelen.

Heb jij een aanbeveling van een goed doel dat volgens jou de steun van NEW kan gebruiken of wil je meer informatie over onze werking? Aarzel niet ons te contacteren.

Wij zijn steeds opzoek naar nieuwe projectgronden!


CONTACTEER ONS