Over NEW projectontwikkeling

NEW IS GESPECIALISEERD IN DUURZAME NIEUWBOUWWONINGEN EN APPARTEMENTEN

Wij zijn jouw projectontwikkelaar in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Wij creëren jouw thuis

NEW is als residentieel projectontwikkelaar actief in heel Vlaanderen. Ons gemotiveerd team heeft eenzelfde doel voor ogen: een echte thuis creëren. Dagelijks zetten we ons in om de ideale woning te ontwikkelen over verschillende generaties heen. We bouwen een plek waar je tot rust komt en kan genieten van het leven. Ieder project wordt behandeld met een eigen visie en we streven naar ultieme kwaliteit. Geen enkel project is voor ons gelijk en in iedere locatie gaan we tot het uiterste om het maximale naar boven te halen voor een perfecte woonsituatie. 

 

NEW denkt vooruit. Dit betekent als projectontwikkelaar dat we bij elk project een paar stappen verder kijken en rekening houden met woonkwaliteit, bereikbaarheid, meerwaardecreatie in de toekomst en energiezuinig bouwen. We creëren woningen waarbij rekening is gehouden met verschillende verwachtingen over de vele fases van het leven heen.

 

Onze projecten focussen zich op vastgoed met een sociale meerwaarde. Of je nu een sleutel op de deur nieuwbouw zoekt of een appartement volledig naar jouw wensen, NEW is jouw projectontwikkelaar.

 

Wij houden dan ook van een no-nonsens communicatie en we zorgen ervoor dat jij je bij NEW thuis voelt van bij de aankoop. We staan je bij gedurende het volledig aankoopproces en geen vraag is teveel want ook wij houden enkel van aangename verrassingen.

 

 

Ons team

Maxime Koot
Ann Lathouwers
William Peeters
David Perremans

Vastgoed met een sociale meerwaarde

NEW draagt een warm hart toe aan sociale initiatieven. Daarom ondersteunen we lokale organisaties bij elk project dat we realiseren. Per verkochte woning wordt een bedrag gedoneerd aan een lokaal goed doel. We dragen met zijn allen een verantwoordelijkheid en kiezen er daarom bewust voor om verschillende initiatieven te steunen die met de buurt verankerd zijn waar we ontwikkelen.

 

Heb jij een aanbeveling van een goed doel dat volgens jou de steun van NEW kan gebruiken of wil je meer informatie over onze werking? Aarzel niet ons te contacteren.

Contacteer ons

Vacatures

Scroll naar boven
Download de brochure van project Over ons

Bedankt voor je interesse!

Download de brochure hieronder