Investeren in vastgoed met NEW projectontwikkeling

Is investeren in vastgoed een goed idee?

Geld op je spaarboekje brengt helaas al een tijdje niet veel op. Een goed alternatief om je geld op een verstandige wijze te beleggen is investeren in vastgoed. Het is een veilige en stabiele manier om je spaargeld te laten renderen. Het creëert niet alleen een maandelijkse opbrengst maar ook op lange termijn kan je meerwaarde genereren. Een combinatie van fiscale voordelen, waardestijging van vastgoed als de huuropbrengsten gekoppeld aan de inflatie, zorgen voor een meerwaardecreatie niet alleen vandaag maar ook morgen.

Investeren in vastgoed van NEW projectontwikkeling

NEW ontwikkelt regelmatig projecten die geschikt zijn als investering. We mikken op een gevarieerde doelgroep van bewoners en verhuurders. Op die manier blijft de kwaliteit van het vastgoed ook op lange termijn gegarandeerd. Daarnaast hechten we veel belang aan de locatie van onze projecten. Deze zijn niet enkel vandaag bereikbaar en aantrekkelijk maar zullen dit ook in de toekomst blijven. Dat binnen onze projecten met de nieuwste technieken en kwalitatieve materialen wordt gewerkt uit zich ook op lange termijn. Hierdoor zijn de onderhoudskosten in jouw investeringvastgoed nihil tot zeer beperkt voor de eerste 10 tot 20 jaar.

Investeren in vastgoed: een haalbare kaart

Investeren in vastgoed vraagt niet altijd een groot eigen budget. Je hoeft niet 100% te financieren en zo kan je met een beperkte eigen inbreng reeds je vastgoed aankopen. Dit is ook aangewezen gezien je door middel van een financiering je rendement aanzienlijk kan verhogen. Je huurinkomsten betalen namelijk jouw lening af en bovendien brengt geld lenen op dit moment meer geld op dan het kost.

 

Heb je vragen omtrent de mogelijkheid om in vastgoed te investeren, aarzel niet ons te contacteren. Wij bekijken samen met je wat jouw investering kan opbrengen rekening houdende met alle kosten en realistische huuropbrengsten getoetst aan de markt.

Enkele interessante investeringsprojecten
Scroll naar boven
Download de brochure van project Investeren

Bedankt voor je interesse!

Download de brochure hieronder