NEW projectontwikkeling

Waar wil jij graag wonen? Zoek je een luxueus appartement in Aalst? Kies je voor een instapklaar sleutel op de deur huis in de groene stadsrand van Antwerpen in Edegem? Of zoek je een appartement dat uitkijkt over een natuurgebied zoals bij De Reukens in Aartselaar? 

 

NEW heeft voor elk wat wils: appartementen, woningen en zelfs commerciële ruimtes, verspreid over heel Vlaanderen.

2000 Antwerpen
2070 Zwijndrecht
2547 Lint
9200 Grembergen
Mechelen

Gratis praktische gids

Koop je nieuwbouw
appartement vol vertrouwen

Wil je een nieuwbouwappartement kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag je je af waarop je moet letten bij de aankoop? Of wil je eerst meer te weten komen over de nieuwe normen? Dat is helemaal normaal.

In onze ‘Praktische gids: nieuwbouwappartement aankopen’ vind je alles wat je moet weten over het hele aankoopproces. Dankzij al die nuttige informatie en handige tips neem jij de beste beslissing voor jou en je gezin. Met een gerust gevoel.

Vul hieronder je e-mailadres in en krijg meteen toegang tot je praktische gids.

Vastgoed om in te investeren

Ook als investering zijn onze projecten een troef. We houden steeds rekening met een ideale bereikbaarheid en integreren de nieuwste technieken zodat de meerwaarde van het vastgoed ook in de toekomst zichtbaar blijft. Onze appartementen zijn steeds zo ontwikkeld dat ze voor verschillende fases in het leven zijn ontworpen. De ideale investering voor een zekere belegging niet alleen vandaag maar ook morgen.

Duurzame nieuwbouwwoningen

Onze projecten worden gecreëerd met het oog op de toekomst. We denken steeds een tikkeltje verder en bouwen niet voor vandaag maar voor morgen. Door onze goed doordachte isolatie- en ventilatietechnieken gecombineerd met een energievriendelijke manier van verwarmen, halen wij in al onze projecten vlot de aangegeven normen. We werken hiervoor samen met energiedeskundigen die van bij het ontwerp worden betrokken om de energiezuinigheid van onze projecten te optimaliseren.

Kwalitatieve partners

NEW brengt een heel team samen van ervaren partners dat samen steeds weer een kwalitatief en innoverend project creëert. We werken met inspirerende architecten, gedetailleerde ingenieurs, kritische deskundigen en dynamische aannemers opdat we een unieke thuis kunnen ontwikkelen waar je geen zorgen kent.

Locatie

Van bij de start van het project houden we rekening met de locatie, bouwen kan je tenslotte overal. Zowel een vlotte bereikbaarheid als een groen kader integreren we in elke ontwikkeling zodat we telkens weer een comfortabele thuis creëren. We realiseren onze projecten in aantrekkelijke buurten waar iedereen zich thuis voelt van bij de aankoop.

Scroll naar boven
Download de brochure van project Projecten

Bedankt voor je interesse!

Download de brochure hieronder