De Drie Eiken

Drie Eikenstraat 362
2650 Edegem

Sfeervolle nieuwbouw woningen in de groene rand van Antwerpen

Welkom thuis bij De Drie Eiken

Project De Drie Eiken staat voor zalig wonen in de groene stadsrand van Antwerpen. Het is er heerlijk vertoeven met het ganse gezin vlakbij het gezellige dorp van Edegem. Scholen, winkels en 3 sportgelegenheden zijn op fiets- en wandelafstand. De belangrijkste invalswegen zijn vlot bereikbaar zodat je snel thuis kan komen na een drukke werkdag.

De nieuwbouw woningen ademen karakter en kwaliteit uit. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en worden perfect in de omgeving gekadreerd. Als projectontwikkelaar ambiëren we een hoge woonkwaliteit gecombineerd met een leuke architectuur. Deze vinden we ook terug in de tijdloze ontwerpen van De Drie Eiken dankzij een fijne mix aan woningen die een groene knipoog geven naar de omgeving.

Of

Over de nieuwbouw woningen

In de woningen geniet je van alle comfort en ruimte die gepaard gaat met een villawoning. Haal de chef in jezelf naar boven in de ruime keuken en tover de meest overheerlijke gerechten op tafel. In de woonkamer is er een heerlijk buitengevoel dankzij de brede ramen die een directe connectie naar de tuin vormen. De zonovergoten tuin met mogelijkheid tot plaatsing van een zwembad, geeft het jaar rond een zalig vakantiegevoel. Op de verdieping bevindt zich de master bedroom met ensuite badkamer en grote dressing. Daarnaast zijn er ook nog drie ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Wil je nog verder uitbreiden? Dan kan dit op de grote zolderverdieping. De woningen hebben een ruime waaier aan mogelijkheden waar onze interieurspecialist u kan begeleiden in de volledige inrichting van uw droomwoning.

Een fijne mix aan nieuwbouw woningen

Ontdek de groene rand van Antwerpen

Edegem is gelegen in de groene stadsrand rond Antwerpen. Het is de ideale uitvalsbasis voor levensgenieters die dichtbij de stad willen wonen maar ook waarde hechten aan het karakter en de vele voordelen van wonen in een dorp. De Drie Eiken geniet van een perfecte 4 ligging met de belangrijkste voorzieningen in de directe omgeving. Het ziekenhuis UZA is vlakbij gelegen alsook verschillende sport- infrastructuren zoals golf, tennis, voetbal, hockey en nog veel meer. Het is een plek waar je thuis komt en de ideale balans van jouw leven kan creëren. Edegem is perfect verbonden met alle uithoeken van Vlaanderen en is ideaal gelegen ten opzichte van Antwerpen en Brussel. Je bent vlakbij de E19 en de A12 maar toch in een rustige omgeving. De bushalte naar Antwerpen en het Centraal – Station bevindt zich op 5 minuten wandelen. Met de fiets ben je op 20 minuten in het bruisende stadscentrum van Antwerpen.

"Sfeervol wonen in de groene rand van Antwerpen

De Vlinderkens

 

NEW draagt een warm hart voor sociale initiatieven. Daarom ondersteunen we lokale goede doelen bij elk project dat we realiseren. Per verkochte woning zal een bedrag van €1.000,- geschonken worden aan het begeleidingscentrum De Vlinderkens. Zo kunnen we samen bijdragen aan een warm nest voor gezinnen en kinderen in moeilijkheden.

 

De Vlinderkens startte in 1958 in Berchem en verhuisde in 1965 naar Edegem. Momenteel leven elf jongeren tussen twaalf en achttien jaar in het centrum die een moeilijke thuissituatie hebben. De ouders van deze jongeren kunnen omwille van een eigen moeilijke levensgeschiedenis niet of niet volledig voor hun kinderen zorgen.  Kinderen die opvolging nodig hebben maar wel nog thuis kunnen blijven wonen, worden aan huis bijgestaan door De Vlinderkens.

 

Meer informatie over De Vlinderkens gewenst?
www.devlinderkens.be

Scroll naar boven
Verkrijg meer info over project De Drie Eiken
Download de brochure van project De Drie Eiken
Download de brochure van project De Drie Eiken

Bedankt voor je interesse!

Download de brochure hieronder