De Drie Eiken

Rosalialaan 7
2650 Edegem

Sfeervolle nieuwbouw woningen in de groene rand van Antwerpen

Welkom thuis bij De Drie Eiken

Ontdek de exclusieve nieuwbouw villa in het hart van Edegem, klaar voor directe bewoning. Deze prachtige woning is tot in de puntjes verzorgd, met schilderwerk, verlichting en ingebouwde kasten die al voor u zijn voorzien.

Met 6 ruime slaapkamers, inclusief een royale masterbedroom met een uitgebreide dressing en een eigen ensuite badkamer, biedt deze villa alle comfort en privacy die u nodig heeft. Daarnaast is er nog een stijlvolle ruime tweede badkamer voorzien.

Geniet van het buitenleven in uw eigen zwembad en fraai aangelegde tuin. Een apart bureau met eigen inkom biedt de perfecte ruimte voor werken of studeren. De openhaard en grote raampartijen zorgen voor een warme en lichte sfeer in de woonruimte.

De villa is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een warmtepomp, zonnepanelen en domotica, waardoor u zowel comfortabel als milieubewust kan leven. Bovendien kan u profiteren van de tijdelijke 6% btw-maatregel!

Ontvang meer info​

Ontdek de exclusieve nieuwbouw villa in het hart van Edegem, klaar voor directe bewoning.
Deze prachtige woning is tot in de puntjes verzorgd, met schilderwerk,
verlichting en ingebouwde kasten die al voor u zijn voorzien.

Een fijne mix aan nieuwbouw woningen

Ontdek de groene rand van Antwerpen

Edegem is gelegen in de groene stadsrand rond Antwerpen. Het is de ideale uitvalsbasis voor levensgenieters die dichtbij de stad willen wonen maar ook waarde hechten aan het karakter en de vele voordelen van wonen in een dorp. De Drie Eiken geniet van een perfecte 4 ligging met de belangrijkste voorzieningen in de directe omgeving. Het ziekenhuis UZA is vlakbij gelegen alsook verschillende sport- infrastructuren zoals golf, tennis, voetbal, hockey en nog veel meer. Het is een plek waar je thuis komt en de ideale balans van jouw leven kan creëren. Edegem is perfect verbonden met alle uithoeken van Vlaanderen en is ideaal gelegen ten opzichte van Antwerpen en Brussel. Je bent vlakbij de E19 en de A12 maar toch in een rustige omgeving. De bushalte naar Antwerpen en het Centraal – Station bevindt zich op 5 minuten wandelen. Met de fiets ben je op 20 minuten in het bruisende stadscentrum van Antwerpen.

"Sfeervol wonen in de groene rand van Antwerpen

De Vlinderkens

 

NEW draagt een warm hart voor sociale initiatieven. Daarom ondersteunen we lokale goede doelen bij elk project dat we realiseren. Per verkochte woning zal een bedrag van €1.000,- geschonken worden aan het begeleidingscentrum De Vlinderkens. Zo kunnen we samen bijdragen aan een warm nest voor gezinnen en kinderen in moeilijkheden.

 

De Vlinderkens startte in 1958 in Berchem en verhuisde in 1965 naar Edegem. Momenteel leven elf jongeren tussen twaalf en achttien jaar in het centrum die een moeilijke thuissituatie hebben. De ouders van deze jongeren kunnen omwille van een eigen moeilijke levensgeschiedenis niet of niet volledig voor hun kinderen zorgen.  Kinderen die opvolging nodig hebben maar wel nog thuis kunnen blijven wonen, worden aan huis bijgestaan door De Vlinderkens.

 

Meer informatie over De Vlinderkens gewenst?
www.devlinderkens.be

Scroll naar boven
Verkrijg meer info over project De Drie Eiken
Download de brochure van project De Drie Eiken

Bedankt voor je interesse!

Download de brochure hieronder