Bezoek onze nieuwbouwappartementen op zaterdag 22 april

De Reukens

Langlaarsteenweg 73
2630 Aartselaar

Welkom Thuis in De Reukens

Een nieuw project gelegen in de achtertuin van Antwerpen met alle comfort van het dorpscentrum van Aartselaar. In geen tijd sta je in het midden van natuurgebied De Reukens of ontdek je per fiets de groene omgeving van de Rupelstreek. De Reukens heeft voor elk wat wils.
Er is een divers aanbod aan comfortabele en energiezuinige appartementen. Dankzij de zuidgeoriënteerde terrassen en de naadloze overgang van de gemeenschappelijke
tuin in het natuurgebbied, kan je optimaal genieten van de groene omgeving. De brede raampartijen zorgen voor een lichtrijke en kwalitatieve woonbeleving, dit zowel tijdens de warme als de koudere dagen.

Investeer nu in je nieuwe thuis aan een vaste prijs!

We bieden de appartementen in dit project aan tegen een vaste verkoopprijs. Overweeg je een nieuwe thuis? Koop dan nu met een gerust gevoel! Contacteer ons voor meer info & voorwaarden.

Of

Over de makelaars

Van Reeth Vastgoed

Kapellestraat 45, 2630 Aartselaar

Vastgoed De Smet

Nieuwstraat 8, 2630 Aartselaar
Wenst u meer informatie?

Over de duurzame appartementen

De 9 appartementen hebben een moderne look & feel en een hoge afwerkingsgraad. Ze beschikken over 2 slaapkamers, een ruime leefruimte en een open keuken met een prachtig zicht op de natuur. De ruime terrassen en gezellige tuinen geven iedere bewoner een eigen plekje om te genieten van zwoele zomeravonden. Alle appartementen voldoen bovendien aan de BEN (Bijna-Energie- Neutraal)-normen, een mooie garantie voor een laag energieverbruik. Niet alleen voordelig voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.

Wordt De Reukens jouw nieuwe thuis?

Ontdek de groene omgeving van Aartselaar

De Reukens ligt op een steenworp van het dorpscentrum van Aartselaar en biedt het beste van twee werelden. Enerzijds ideaal bereikbaar voor woon-werk verkeer en anderzijds een plaats om echt tot rust te komen. In de achtertuin van De Reukens vind je een heus natuurgebied waar je ontsnapt aan de drukte van de dag. Het is de perfecte locatie voor een rustige wandeling en een goed startpunt voor een ontspannen fietstocht. Verder heb je alle praktische voorzieningen zoals winkels, scholen en sportgelegenheden bij de hand.

"Prachtig wonen aan de rand van natuurgebied

Verdieping Opp Slpk Terras/Tuin
APP 73 A1 glvl 85 2 65
APP 73 A2 glvl 80 2 63
APP 75 A glvl 110 2 125
APP 73 B1 1 85 2 11
APP 73 B2 1 86 2 11
APP 75 B1 1 86 2 11
APP 75 B2 1 88 2 11
APP 73 C 2 89 2 43
APP 75 C 2 83 2 43

VZW Villa Max & Free Run Paddock

 

NEW heeft een warm hart voor sociale initiatieven. Daarom ondersteunen we lokale goede doelen bij elk project dat we realiseren. Voor De Reukens kunnen zowel vzw Villa Max als Free Run Paddock op onze steun rekenen. Per verkocht appartement in De Reukens zal een bedrag van €250 geschonken worden aan VZW Villa Max en Free Run Paddock.

 

Vzw Villa Max is een organisatie die gezinnen met een ernstig ziek kind een ontspannen en kosteloze vakantie aanbiedt.

 

Free Run Paddock staat voor begeleiding van kinderen, jongeren, personen met of zonder beperking en gezinnen die even uit balans zijn. Door ze op een natuurlijke, ongedwongen wijze te laten omgaan met paarden, helpen we ze innerlijke rust te vinden en terug in hun kracht te komen.

 

Met jouw aankoop help je dus om mensen meer te laten stralen en draag je rechtstreeks bij aan aan een unieke beleving voor kinderen en gezinnen die er echt nood aan hebben.

Scroll naar boven
Verkrijg meer info over project De Reukens
Download de brochure van project De Reukens
Download de brochure van project De Reukens

Bedankt voor je interesse!

Download de brochure hieronder