Willow

Uitbreidingstraat 70
2547 Lint

Rustig gelegen, maar toch dichtbij

Over Willow

Willow is op verschillende manieren verweven met de omgeving. Willow verwijst naar de wilg die symbool staat voor trouw, kracht en eerlijkheid. Waarom een wilg? Omdat het nieuwbouwproject zich situeert op de voormalige site van een schrijnwerkerij. De link naar hout en het karakter van de wilg vloeit als één lijn doorheen het project. 

 

Bij Willow kom je tot rust op je ruime, zongerichte terras en in de gemeenschappelijke tuin. Het bruisende stadsleven is steeds dichtbij dankzij de goede verbindingen met Antwerpen, Mechelen, Lier en Brussel.

 

De 10 appartementen hebben een moderne maar warme uitstraling door het gebruik van hout. Een architecturale knipoog naar het verleden van de site. Ook in de tuinarchitectuur zijn er accenten van de wilg terug te vinden.

Of

Over de makelaar

De Huisleverancier

Antwerpsesteenweg 88, 2550 Kontich
Wenst u meer informatie?

Wonen in willow

Willow is een nieuwbouwproject dat plaats biedt aan 10 BEN-appartementen. De warme maar moderne architectuur van Willow voegt zich perfect binnen de omgeving. Het gebruik van hout in het nieuwbouwproject is een knipoog naar het verleden van de site. Maar ook de kenmerkende elementen van de wilg, kracht, trouw en eerlijkheid, worden verwerkt in de architectuur van de tuin en het gebouw.

 

De appartementen beschikken over ruime en zongerichte terrassen en tuinen. Bovenaan bevinden zich twee penthouses met een groot terras. Brede raampartijen zorgen voor een lichte en kwalitatieve woonbeleving.

  • 8 appartementen
  • 2 penthouses
  • Groene, gemeenschappelijke tuin

Rustig gelegen maar toch dicht bij alles

Over de omgeving

Het project is gelegen in een rustige straat vlakbij het dorpscentrum van Lint. Op wandel-en fietsafstand van jouw thuis vind je alles wat je nodig hebt. 

 

Rust is troef in Willow maar dankzij de centrale ligging van dit project en het uitgebreide openbaar vervoersnetwerk ben je in geen tijd in Antwerpen, Mechelen, Lier of Brussel. Zowel het treinstation als verschillende bushaltes liggen op wandelafstand van de appartementen. Willow is ideaal bereikbaar voor woon-werkverkeer zonder in te boeten aan rust.

"8 appartementen en 2 penthouses

Verdieping Slpk Opp Terras/Tuin
APP 0.01 glvl 1 66 40
APP 0.02 glvl 2 83 41
APP 0.03 glvl 1 63 40
APP 0.04 glvl 1 78 48
APP 1.01 1 2 83 10
APP 1.02 1 2 80 10
APP 1.03 1 2 80 10
APP 1.04 1 2 101 10
APP 2.01 2 2 100 39
APP 2.02 2 3 124 37

Op zoek naar een veilige belegging?

Dan zit je goed bij Willow. Het project bevindt zich op een interessante locatie voor investeerders dankzij het goede vervoersnetwerk tussen Antwerpen en Brussel. Ook de nabijheid van het treinstation en het dorpscentrum vormen een grote troef.

Het project voldoet aan de 3 kritische pijlers die bijdragen aan het rendement van je investering.

  • Een future-proof bouwmethode
  • Een ideale en bereikbare locatie
  • Een haalbare prijs voor een mooie meerwaarde

Een warm hart voor jouw buurt: CJIMB vzw Hoveberg

Bij NEW weten we dat jouw thuis verder gaat dan jouw huis. Bij elk project dat we realiseren, ondersteunen we lokale goede doelen door een deel van de opbrengst te schenken. Voor Willow kan het CJMIB vzw Hoveberg in Hove op onze steun rekenen.

CJMIB Hoveberg is een centrum waar mensen verblijven die bijzondere begeleiding nodig hebben. Het centrum biedt ontplooiingskansen aan mensen met een verstandelijke beperking op alle mogelijke gebieden. Van kennis tot cultuur, zelfstandigheid en integratie. Met jouw aankoop bij Willow draag je rechtstreeks bij aan het creëren van kansen voor mensen met een beperking.

www.cjmib.be

Scroll naar boven
Verkrijg meer info over project Willow
Download de brochure van project Willow
Download de brochure van project Willow

Bedankt voor je interesse!

Download de brochure hieronder