Waarom investeren in nieuwbouw rendeert.

2020-11-18

Zoek je een belegging met weinig zorgen en waar je een mooi maar ook stabiel rendement op kan halen? Dan is vastgoed vaak het juiste antwoord. Het is echter belangrijk om de nuance te kennen tussen bestaand vastgoed en een nieuwbouwproject. 

"Bij een nieuwbouwappartement van goede kwaliteit is het nettorendement ongeveer 80 procent van het brutorendement, maar bij een ouder appartement met onderhoudskosten kan het nettorendement terugvallen tot 60 procent van het brutorendement." - De Tijd

Investeren in een nieuwbouwproject heeft tal van voordelen ten op zichte van bestaand vastgoed. Deze lijsten we hieronder kort even op: 

  • - Stabiele investering dankzij de beperkte onderhoudskosten;

  • - Een hogere meerwaarde bij herverkoop; 

  • - Nettorenedement à rato van gemiddeld 80% van het brutorendement;

  • - Aantrekken van kwalitatieve huurders;

  • - Minimum 50% besparing op onroerende voorheffing eerste 5 jaar dankzij BEN-certificaat.

Bij NEW zit je als investeerder goed. We begeleiden je nauwgezet in je aankoop en zorgen ervoor dat jouw vastgoedinvestering perfect is ingericht en beantwoordt aan de noden van de toekomstige huurders. We werken  met kwalitatieve en duurzame materialen zodat jouw investering zorgeloos blijften er ook een mooie meerwaarde gecreërd kan worden bij herverkoop.

Dankzij de ideale locatie vlakbij het ziekenhuis maar ook het stadscentrum en het station trek je kwalitatieve huurders aan. Zo is MOOS een ideaal investeringsproject dankzij de kleinschaligheid, de energiezuinigheid en de ideale ligging in de rand van Aalst. 

Nog niet overtuigd? Lees hier een interessant artikel van De Tijd of contacteer ons op 0473/525.000. 

Rendement